Μπρουσκέτα με αβοκάντο και ντοματίνια
by AB Food Stories
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Starters & nibbles

Ingredients for 2 People
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 2 φέτες ψωμί με προζύμι
- 50 g ντοματίνια
- 1 κουτ.σούπας ξίδι βαλσαμικό
- φύλλα βασιλικού
- αλάτι
Start cooking
Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες 0,5 εκ., τις αλείφουμε με 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά στο σχαροτήγανο. Στο ίδιο σκεύος ψήνουμε το ψωμί. Ανακατεύουμε τα ντοματίνια με 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και το ξίδι. Μοιράζουμε στα ψωμιά τις φέτες αβοκάντο, τα ντοματίνια και πασπαλίζουμε με λίγα φύλλα βασιλικού.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Snack
All seasons
Starters & nibbles