Recipe Search ResultsΜπρουσκέτα με ψητά σπαράγγια και βραστά αβγά με πικάντικη σάλτσα
Ab logo
  • Μπρουσκέτα με ψητά σπαράγγια και βραστά αβγά με πικάντικη σάλτσα

Μπρουσκέτα με ψητά σπαράγγια και βραστά αβγά με πικάντικη σάλτσα

by AB Food Stories

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Starters & nibbles
Μπρουσκέτα με ψητά σπαράγγια και βραστά αβγά με πικάντικη σάλτσα

Ingredients for 1 People

1 People
  • 1 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
  • ελαιόλαδο
  • 3 σπαράγγι
  • 1 αβγό
  • καυτερή σάλτσα τσίλι (από βαζάκι)
  • 1 κουτ. γλυκού λιναρόσπορος ή παπαρουνόσπορος
  • ανθός αλατιού

Start cooking

Ψήνουμε το ψωμί σε σχαροτήγανο και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Στο ίδιο σκεύος ψήνουμε τα σπαράγγια, κομμένα στη μέση κατά μήκος, για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, και τα ακουμπάμε πάνω στο ψωμί. Κόβουμε το αβγό στη μέση και το περιχύνουμε με λίγη έτοιμη καυτερή σάλτσα τσίλι, από βαζάκι. Πασπαλίζουμε με τον λιναρόσπορο ή παπαρουνόσπορο και λίγο ανθό αλατιού και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Snack
All seasons
Starters & nibbles
  • Μπρουσκέτα με ψητά σπαράγγια και βραστά αβγά με πικάντικη σάλτσα