Μπρουσκέτα με ψητά σπαράγγια και βραστά αβγά με πικάντικη σάλτσα
by AB Food Stories
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Starters & nibbles

Ingredients for 1 People
- 1 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
- ελαιόλαδο
- 3 σπαράγγι
- 1 αβγό
- καυτερή σάλτσα τσίλι (από βαζάκι)
- 1 κουτ. γλυκού λιναρόσπορος ή παπαρουνόσπορος
- ανθός αλατιού
Start cooking
Ψήνουμε το ψωμί σε σχαροτήγανο και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Στο ίδιο σκεύος ψήνουμε τα σπαράγγια, κομμένα στη μέση κατά μήκος, για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, και τα ακουμπάμε πάνω στο ψωμί. Κόβουμε το αβγό στη μέση και το περιχύνουμε με λίγη έτοιμη καυτερή σάλτσα τσίλι, από βαζάκι. Πασπαλίζουμε με τον λιναρόσπορο ή παπαρουνόσπορο και λίγο ανθό αλατιού και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Snack
All seasons
Starters & nibbles