Μύδια αχνιστά με τσίπουρο και φινόκιο
by AB FOODSTORIES

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 50 ml τσίπουρο
- 1 φινόκιο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος του), κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1/2 κιλό μύδια φρέσκα με το κέλυφος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 50 ml τσίπουρο
- 1 φινόκιο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος του), κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1/2 κιλό μύδια φρέσκα με το κέλυφος