Μύδια «πικάντικα»
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 3 kg κιλά μύδια, καθαρισμένα
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ξερά, σε καρέ
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κύβους
- 1 πιπεριά κέρατο, σε κύβους
- σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 200 ml κρασί λευκό
- 1 φύλλο δάφνης
- 4 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 100 ml κρασί λευκό (για τη μαρινάδα)
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες (για τη μαρινάδα)
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα (για τη μαρινάδα)
- 100 ml ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 kg κιλά μύδια, καθαρισμένα
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ξερά, σε καρέ
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κύβους
- 1 πιπεριά κέρατο, σε κύβους
- σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 200 ml κρασί λευκό
- 1 φύλλο δάφνης
- 4 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 100 ml κρασί λευκό (για τη μαρινάδα)
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες (για τη μαρινάδα)
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα (για τη μαρινάδα)
- 100 ml ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)