Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
4 of 5Vegetarian
Everyday recipe,Summer Meal,Lenten
Salad
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 40 ml ελαιόλαδο
- 100 γρ. πάστα πράσινης ελιάς
- 150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 50 φέτα, θρυμματισμένη
- 1 κάππαρη
- ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7143658
7066635
7063706
7076032
Load 4 more products
Start cooking
Μουλιάζουμε τα παξιμάδια κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Απλώνουμε πάνω τους την πάστα ελιάς, μοιράζουμε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε, απλώνουμε τη φέτα και την κάππαρη. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Vegetarian
Everyday recipe,Summer Meal,Lenten
Lunch
Summer
Salad
Shop this recipe
Essential ingredients
7143658
7066635
7063706
7076032
Load 4 more products