Recipe Search ResultsΝτάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς
Ab logo
  • Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς

Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

4 of 5
Vegetarian
Everyday recipe,Summer Meal,Lenten
Salad
Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς

Ingredients for 4 People

4 People
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 100 γρ. πάστα πράσινης ελιάς
  • 150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
  • 50 φέτα, θρυμματισμένη
  • 1 κάππαρη
  • ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Μουλιάζουμε τα παξιμάδια κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Απλώνουμε πάνω τους την πάστα ελιάς, μοιράζουμε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε, απλώνουμε τη φέτα και την κάππαρη. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Vegetarian
Everyday recipe,Summer Meal,Lenten
Lunch
Summer
Salad
  • Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς

Shop this recipe

Essential ingredients