Ντιπ με αβοκάντο, λάιμ και κόλιανδρο
by #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
1 of 5Classic
Other
Sauce

Ingredients for 8 People
- 2 ώριμο αβοκάντο
- 30 ml χυμός λεμονιού
- 30 κρόκος από σφιχτοβρασμένα αβγά
- 1 ml ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος (ή δυόσμος)
- 80 σκελίδες σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
- 5 αλάτι
- πιπέρι καγιέν
- πιπέρι
- λευκό ξίδι
Start cooking
1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάρκα από τα αβοκάντο και τη λιώνουμε με ένα πιρούνι, προσθέτοντας παράλληλα το ξίδι, το χυμό λεμονιού, καθώς και τους κρόκους, κομματιασμένους με πιρούνι.
2. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον κόλιανδρο (ή δυόσμο), το πιπέρι καγιέν, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Ανακατεύουμε με το πιρούνι και στη συνέχεια με το σύρμα, μέχρι να φτιάξουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Other
Dinner
All seasons
Sauce