Ντόνατς φούρνου με τραγανή κρούστα και γιαούρτι
Ντόνατς φούρνου με τραγανή κρούστα και γιαούρτι
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
5 of 5Classic
Breakfast
Other

Ingredients for 20 People
- 260 g αλεύρι αυτοδιογκούμενο
- 5 g μαγιά στιγμής
- 160 ml ΝΟΥΝΟΥ Family γάλα πλήρες
- 50 g ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο λιωμένο
- 50 g καστανή ζάχαρη
- 2 αβγά
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο λιωμένο
- 200 g γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό
- 1 κ.σ. μέλι
- 50 g φουντούκια
- 50 g μπισκότα κανέλας
- 1/4 κ.γ. κανέλα
Start cooking
Ζεσταίνουμε το γάλα και διαλύουμε μέσα τη μαγιά και τη ζάχαρη, αφήνουμε 5’ λεπτά να ενεργοποιηθεί και κατόπιν αναμειγνύουμε όλα τα υλικά ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Βουτυρώνουμε καλά την ειδική φόρμα για τα ντόνατς, γεμίζουμε με τη ζύμη και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 12-15΄. Αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε. Στο πολυμηχάνημα θρυμματίζουμε τα υλικα για την τραγανή κρούστα. Σε ενα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι, βούταμε τα ντόνατς απο τη μια τους πλευρά κια πασπαλίζουμε με το μείγμα της τραγανής κρούστας.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
All seasons
Other