Recipe Search ResultsΌλα σε ροδέλες! Aγγούρι, ραπανάκια, μαραθόριζα και ντρέσινγκ με λαδολέμονο και άνηθο.
Όλα σε ροδέλες! Aγγούρι, ραπανάκια, μαραθόριζα και ντρέσινγκ με λαδολέμονο και άνηθο.
by #MadeWithAB
Αυτή η εξαιρετικά τραγανή σαλάτα, φρέσκια και δροσερή, γίνεται γρήγορα και πανεύκολα με το ειδικό εργαλείο μαντολίνο.
Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients forPeople
4 servings
1 αγγούρι, σε λεπτές ροδέλες
1 μαραθόριζα, σε λεπτές ροδέλες
4 ραπανάκια, σε λεπτές ροδέλες
2 κ.σ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.γ. πιπέρι
2 κ.σ άνηθος, ψιλοκομμένος
2 κ.σ χυμός λεμονιού
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
1 αγγούρι, σε λεπτές ροδέλες
1 μαραθόριζα, σε λεπτές ροδέλες
4 ραπανάκια, σε λεπτές ροδέλες
2 κ.σ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.γ. πιπέρι
2 κ.σ άνηθος, ψιλοκομμένος
2 κ.σ χυμός λεμονιού
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
Start cooking
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις ροδέλες λαχανικών με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τακτοποιούμε σε πιατέλα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλάτι και σερβίρουμε.