Όλα σε ροδέλες! Aγγούρι, ραπανάκια, μαραθόριζα και ντρέσινγκ με λαδολέμονο και άνηθο.
by #MadeWithAB
Αυτή η εξαιρετικά τραγανή σαλάτα, φρέσκια και δροσερή, γίνεται γρήγορα και πανεύκολα με το ειδικό εργαλείο μαντολίνο.
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Salad

Ingredients for 4 People
- 1 αγγούρι, σε λεπτές ροδέλες
- 1 μαραθόριζα, σε λεπτές ροδέλες
- 4 ραπανάκια, σε λεπτές ροδέλες
- 2 κ.σ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 2 κ.σ άνηθος, ψιλοκομμένος
- 2 κ.σ χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
Start cooking
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις ροδέλες λαχανικών με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τακτοποιούμε σε πιατέλα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλάτι και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Salad