Ομελέτα φούρνου με σπανάκι, τοματίνια και ανθότυρο
by THE FOODIE CORNER

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 πορτοκάλι σε φέτες για σερβίρισμα
- 300 γρ τοματίνια + προαιρετικά 1 τσαμπάκι τοματίνια για γαρνιτούρα
- 200 γρ φύλλα σπανάκι, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 50 γρ φρέσκο κρεμμυδάκι (βάρος καθαρισμένου), ψιλοκομμένο
- 130 γρ. ανθότυρο
- 8 αβγά
- 50 γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 6 κουτ. σούπας τριμμένο χθεσινό ψωμί ολικής άλεσης
- 1 κουτ. Γλυκού πάπρικα
- 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. Γλυκού πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 πορτοκάλι σε φέτες για σερβίρισμα
- 300 γρ τοματίνια + προαιρετικά 1 τσαμπάκι τοματίνια για γαρνιτούρα
- 200 γρ φύλλα σπανάκι, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 50 γρ φρέσκο κρεμμυδάκι (βάρος καθαρισμένου), ψιλοκομμένο
- 130 γρ. ανθότυρο
- 8 αβγά
- 50 γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 6 κουτ. σούπας τριμμένο χθεσινό ψωμί ολικής άλεσης
- 1 κουτ. Γλυκού πάπρικα
- 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. Γλυκού πιπέρι φρεσκοτριμμένο