Ομελέτα με αρακά και φασολάκια
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 7 αβγά
- 1 σφηνάκι ούζο
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια βρασμένα, κομμένα στη μέση
- Φασολάκια βρασμένα, κομμένα στη μέση
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού βρασμένο αρακά
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ή μαϊντανό
- πιπέρι
- Αλάτι
- 7 αβγά
- 1 σφηνάκι ούζο
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια βρασμένα, κομμένα στη μέση
- Φασολάκια βρασμένα, κομμένα στη μέση
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού βρασμένο αρακά
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ή μαϊντανό
- πιπέρι
- Αλάτι