Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
4 of 5High Protein
Everyday recipe,Romantic Meal,Brunch,Student's Meal
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 8 αβγά
- 70 ml γάλα
- 120 γρ. παρμεζάνα
- 1 ώριμο μεγάλο αβοκάντο
- 1/2 κ.γ. μαυροκούκι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7133107
7128101
This item is no longer available
7073329
7063279
Load 4 more products
Start cooking
Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες, το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσει και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αβγά. Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με 1 κ. σ. από το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μείγμα με την παρμεζάνα. Από πάνω απλώνουμε το αβοκάντο, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και ψήνουμε την ομελέτα από την μια πλευρά. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί ομοιόμορφα. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ντοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι, κόλιανδρο και πιπέρι.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
High Protein
Everyday recipe,Romantic Meal,Brunch,Student's Meal
Brunch,Lunch
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7133107
7128101
This item is no longer available
7073329
7063279
Load 4 more products