Recipe Search ResultsΟμελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα
Ab logo
  • Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα

Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

4 of 5
High Protein
Everyday recipe,Romantic Meal,Brunch,Student's Meal
Main courses
Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα

Ingredients for 4 People

4 People
  • 8 αβγά
  • 70 ml γάλα
  • 120 γρ. παρμεζάνα
  • 1 ώριμο μεγάλο αβοκάντο
  • 1/2 κ.γ. μαυροκούκι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients
  • Αβοκάντο Εισαγωγής
    This item is no longer available
    7063279
  • Start cooking

    Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες, το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσει και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αβγά. Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με 1 κ. σ. από το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μείγμα με την παρμεζάνα. Από πάνω απλώνουμε το αβοκάντο, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και ψήνουμε την ομελέτα από την μια πλευρά. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί ομοιόμορφα. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ντοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι, κόλιανδρο και πιπέρι.
    Rating
    Have you tried this recipe?
    Tell us how much you enjoyed it!
    International
    High Protein
    Everyday recipe,Romantic Meal,Brunch,Student's Meal
    Brunch,Lunch
    Main courses
    • Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα

    Shop this recipe

    Essential ingredients
  • Αβοκάντο Εισαγωγής
    This item is no longer available
    7063279