facebook-pixel
Recipe Search ResultsΟμελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα
Ab logo
  • Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα
Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα

Ομελέτα με αβοκάντο και παρμεζάνα

by AB FOODSTORIES
Easy
1'- 30'
4/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 8 αβγά
  • 70 ml γάλα
  • 120 γρ. παρμεζάνα
  • 1 ώριμο μεγάλο αβοκάντο
  • 1/2 κ.γ. μαυροκούκι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 8 αβγά
  • 70 ml γάλα
  • 120 γρ. παρμεζάνα
  • 1 ώριμο μεγάλο αβοκάντο
  • 1/2 κ.γ. μαυροκούκι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Start cooking

Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες, το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσει και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αβγά. Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με 1 κ. σ. από το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μείγμα με την παρμεζάνα. Από πάνω απλώνουμε το αβοκάντο, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και ψήνουμε την ομελέτα από την μια πλευρά. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί ομοιόμορφα. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ντοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι, κόλιανδρο και πιπέρι.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
High Protein
Everyday recipe,Romantic Meal,Brunch,Student's Meal
Brunch,Lunch
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • Φρέσκο Γάλα 3.5% Λιπαρά 1 lt
    1 L
    • household-basket.external.861a8d38.svg
    1,12 €/ L€1,12
    1,00 €/ L
    €1,00
    7128101
  • Αβοκάντο Εισαγωγής
    This item is no longer available
    7063279