Recipe Search ResultsΟμελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά
Ab logo
  • Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

by AB FOODSTORIES

Duration

1'- 30'

Rating

4 of 5
Everyday recipe
Main courses
Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

Ingredients for 2 People

2 People
  • 5 αβγά
  • 80 ml γάλα
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 80 γρ. μαλακό τυρί με πιπέρι (ερίφι)
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο (και λίγο επιπλέον για γαρνίρισμα)
  • 1 κ.σ. μυρώνια ,ψιλοκομμένα
  • 4 φέτες καπνιστός σολομός, κομμένος σε λωρίδες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα αβγών και ψήνουμε την ομελέτα για 4 – 5 λεπτά. Απλώνουμε σε κουταλιές το μαλακό τυρί στην επιφάνεια της ομελέτας. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για 2 – 3 λεπτά.Αποσύρετε το σκεύος από την φωτιά. Βάζουμε από πάνω τις λωρίδες σολομού και διπλώνουμε την ομελέτα. Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Everyday recipe
Brunch
Main courses
  • Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

Shop this recipe

Essential ingredients