Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά
by AB FOODSTORIES
Duration
1'- 30'Rating
4 of 5Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 2 People
- 5 αβγά
- 80 ml γάλα
- 40 ml ελαιόλαδο
- 80 γρ. μαλακό τυρί με πιπέρι (ερίφι)
- 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο (και λίγο επιπλέον για γαρνίρισμα)
- 1 κ.σ. μυρώνια ,ψιλοκομμένα
- 4 φέτες καπνιστός σολομός, κομμένος σε λωρίδες
- αλάτι
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7133107
7128101
7230502
7133232
Load 3 more products
Start cooking
Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα αβγών και ψήνουμε την ομελέτα για 4 – 5 λεπτά. Απλώνουμε σε κουταλιές το μαλακό τυρί στην επιφάνεια της ομελέτας. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για 2 – 3 λεπτά.Αποσύρετε το σκεύος από την φωτιά. Βάζουμε από πάνω τις λωρίδες σολομού και διπλώνουμε την ομελέτα. Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Everyday recipe
Brunch
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7133107
7128101
7230502
7133232
Load 3 more products