Ομελέτα σαν κρέπα, με κολοκύθι και κατίκι
by AB Foodstories

Easy
31'- 60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 450 gr κολοκυθάκια
- 6 αβγά
- 1/2 φλ. φρέσκο γάλα
- 2 κ.σ. δυόσμος ή μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ελαιόλαδο, για το ταψί και για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 gr κατίκι Δομοκού (για τη γέμιση)
- 3 πιπεριές Φλωρίνης ψητές (ή από βαζάκι), ψιλοκομμένες (για τη γέμιση)
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένος δυόσμος (για τη γέμιση)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 450 gr κολοκυθάκια
- 6 αβγά
- 1/2 φλ. φρέσκο γάλα
- 2 κ.σ. δυόσμος ή μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ελαιόλαδο, για το ταψί και για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 gr κατίκι Δομοκού (για τη γέμιση)
- 3 πιπεριές Φλωρίνης ψητές (ή από βαζάκι), ψιλοκομμένες (για τη γέμιση)
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένος δυόσμος (για τη γέμιση)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)