Ομελέτα σαν κρέπα, με κολοκύθι και κατίκι
by AB Food Stories

Easy
31'- 60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 450 gr κολοκυθάκια
 - 6 αβγά
 - 1/2 φλ. φρέσκο γάλα
 - 2 κ.σ. δυόσμος ή μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 - 2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - ελαιόλαδο, για το ταψί και για το τηγάνισμα
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 200 gr κατίκι Δομοκού (για τη γέμιση)
 - 3 πιπεριές Φλωρίνης ψητές (ή από βαζάκι), ψιλοκομμένες (για τη γέμιση)
 - 1 κ.γ. ψιλοκομμένος δυόσμος (για τη γέμιση)
 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
 
- 450 gr κολοκυθάκια
 - 6 αβγά
 - 1/2 φλ. φρέσκο γάλα
 - 2 κ.σ. δυόσμος ή μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 - 2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - ελαιόλαδο, για το ταψί και για το τηγάνισμα
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 200 gr κατίκι Δομοκού (για τη γέμιση)
 - 3 πιπεριές Φλωρίνης ψητές (ή από βαζάκι), ψιλοκομμένες (για τη γέμιση)
 - 1 κ.γ. ψιλοκομμένος δυόσμος (για τη γέμιση)
 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
 
