Οσομπούκο λεμονάτο φούρνου με πουρέ καρότου
by AB Food Stories

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες (για τον πουρέ)
- 1 λεμόνι ξύσμα (για τον πουρέ)
- 50 g βούτυρο (για τον πουρέ)
- 150 g γάλα
- 1200 g καρότα
- πιπέρι
- αλάτι
- 40 g βούτυρο
- 1600 g κότσι μοσχαρίσιο με κόκαλο στη μέση (οσομπούκο), σε 4 φέτες
- 2 λεμόνια
- 1 φλ. λευκό κρασί
- 1 κρεμμύδι μεγάλο, σε φέτες
- 1 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο, σε φέτες
- 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες (για τον πουρέ)
- 1 λεμόνι ξύσμα (για τον πουρέ)
- 50 g βούτυρο (για τον πουρέ)
- 150 g γάλα
- 1200 g καρότα
- πιπέρι
- αλάτι
- 40 g βούτυρο
- 1600 g κότσι μοσχαρίσιο με κόκαλο στη μέση (οσομπούκο), σε 4 φέτες
- 2 λεμόνια
- 1 φλ. λευκό κρασί
- 1 κρεμμύδι μεγάλο, σε φέτες
- 1 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια