PENNE RIGATE ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
by Alexandros Papandreou

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 500 g Barilla Penne Rigate
- 300 g αρακάς που περίσσεψε
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε μπαστουνάκια
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε μπαστουνάκια
- 400 g σάλτσα τομάτας
- 80 ml λευκό κρασί
- 150 g φέτα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 500 g Barilla Penne Rigate
- 300 g αρακάς που περίσσεψε
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε μπαστουνάκια
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε μπαστουνάκια
- 400 g σάλτσα τομάτας
- 80 ml λευκό κρασί
- 150 g φέτα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι