Start cooking
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις penne rigate μέχρι να είναι al dente. Όση ώρα βράζουν οι penne rigate, τοποθετείτε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο. Σοτάρετε την πιπεριά Φλωρίνης μαζί με το κολοκυθάκι και την μελιτζάνα για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σβήνετε με το λευκό κρασί, προσθέτετε τον αρακά και τη σάλτσα τομάτας και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τις penne rigate μαζί με λίγο από το νερό που έβραζαν και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσει η μακαρονάδα. Σερβίρετε την μακαρονάδα σε βαθιά ατομικά πιάτα πασπαλίζοντας με την φέτα από πάνω τριμμένη με τα χέρια.