Start cooking
Καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια χωρίς να τα πλύνουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια πάχους μισού εκατοστού. Τα σωτάρουμε μαζί με το ηλιέλαιο σε ζεσταμένο τηγάνι, μέχρι να κάνουν ωραία κρούστα. Τα καρυκεύουμε με ψιλοκομμένο δενδρολίβανο. Kόβουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε με λίγο βούτυρο. Ξεχωρίζουμε τα χαλασμένα φύλλα από το λάχανο και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες πριν τα ανακατέψουμε με το κρεμμύδι. Προσθέτουμε αλάτι και τα σιγομαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και βράζουμε για 15 λεπτά ακόμη. Διαλύουμε το ρυζάλευρο σε λίγο κρύο νερό πριν το προσθέσουμε στο τηγάνι και στη συνέχεια το μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο φασκόμηλο και το τσίλι. Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό νερό μέχρι να βράσει και προσθέτουμε αλάτι. Βράζουμε τις πέννες από φακές για 7 με 9 λεπτά. Κόβουμε τα σκούρα φύλλα από το λάχανο σε μικρές λωρίδες ενός εκατοστού και τα προσθέτουμε μετά από 7 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά και προσθέτουμε την σάλτσα από λάχανο, ανακατεύοντας πολύ καλά. Γαρνίρουμε με τα μανιτάρια σωτέ και σερβίρουμε.