Start cooking
Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε το γάλα, τα αβγά το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και αφήνουμε το μείγμα για 10’ στο ψυγείο. Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, κατάλληλο για φούρνο, ή ένα στρογγυλό ταψί 24-26 εκ. ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε στους 180ο C για 25’. Σε ένα πυρίμαχο μπωλ ανακατεύουμε τις βανίλιες, το χυμό και τη ζάχαρη, προσθέτουμε το βούτυρο και ψήνουμε για 15΄ στους 180ο C. Σερβίρουμε το pancake με γιαούρτι και τις ψητές βανίλιες.