Παντζαροκεφτέδες πικάντικοι
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 200 ml γάλα
- 250 g. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
- 1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο
- 30 g. βούτυρο, σε θ. δ.
- αλάτι
- 400 g. παντζάρια, καθαρισμένα και τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 150 g. φέτα, τριμμένη
- 80 g. κασέρι, τριμμένο
- 1 κ. γ. κόλιανδρο, τριμμένο
- 10 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
- 2 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 1 κ. γ. τζίνζερ, σκόνη
- 200 ml γάλα
- 250 g. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
- 1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο
- 30 g. βούτυρο, σε θ. δ.
- αλάτι
- 400 g. παντζάρια, καθαρισμένα και τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 150 g. φέτα, τριμμένη
- 80 g. κασέρι, τριμμένο
- 1 κ. γ. κόλιανδρο, τριμμένο
- 10 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
- 2 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 1 κ. γ. τζίνζερ, σκόνη