Πάπια με πορτοκάλι και σάλτσα πόρτο
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 μεγάλο πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1 κουταλιά του γλυκού πελτέ τομάτας
- 2 κουταλιές της σούπας νερό
- 1 κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ
- 1 μεγάλη πάπια
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 5 κουταλιές της σούπας πόρτο
- 2 κουταλιές του γλυκού κονιάκ
- 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 1 κουταλιά της σούπας ζελέ φραγκοστάφυλλου ή άλλο ζελέ φρούτων του δάσους (προαιρετικό)
- 4 σταγόνες χυμό λεμονιού
- 1 μεγάλο πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1 κουταλιά του γλυκού πελτέ τομάτας
- 2 κουταλιές της σούπας νερό
- 1 κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ
- 1 μεγάλη πάπια
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 5 κουταλιές της σούπας πόρτο
- 2 κουταλιές του γλυκού κονιάκ
- 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 1 κουταλιά της σούπας ζελέ φραγκοστάφυλλου ή άλλο ζελέ φρούτων του δάσους (προαιρετικό)
- 4 σταγόνες χυμό λεμονιού