Παραδοσιακή καρυδόπιτα με σοκολάτα & πορτοκάλι
by Πέτρος Εμμανουήλ

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 190 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 190 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά
- 90 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 4 αβγά
- 140 γρ. αλεύρι μαλακό
- 230 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 230 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο
- 45 γρ. κονιάκ
- 2 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
- 2 ξυλάκι κανέλας
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 190 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 190 γρ. βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά
- 90 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 4 αβγά
- 140 γρ. αλεύρι μαλακό
- 230 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 230 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο
- 45 γρ. κονιάκ
- 2 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
- 2 ξυλάκι κανέλας
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο