Πασχαλινά κουλουράκια από το Lurpak
by τον Στέλιο Παρλιάρο
Μια λαχταριστή συνταγή με Lurpak , για το πασχαλινό σας τραπέζι.
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Rating
5 of 5Classic
Easter
Desserts
Shop this recipe

Ingredients for 40 People
- 100 g άχνη ζάχαρη
- 200 g βούτυρο Lurpak από το ψυγείο
- 1 αβγό
- 300 g αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κρόκος αβγού για επάλειψη
- 1 φλ. γάλα
Shop this recipe
Essential ingredients
7066177
7079549
7133107
7087510
Load 4 more products
Start cooking
Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Αφήνουμε την ζύμη να «ξεκουραστεί» για μισή ώρα και πλάθουμε μικρές πλεξούδες 25 – 30 γραμμαρίων. Απλώνουμε σε λαμαρίνα φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 30 λεπτά περίπου.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Easter
Dessert
Desserts
Shop this recipe
Essential ingredients
7066177
7079549
7133107
7087510
Load 4 more products