Πασχαλινά κουλουράκια
by Στέλιος παρλιάρος

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 400 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. άχνη
- 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 αυγό (για το άλειμμα)
- 1 κ. σ. (για το άλειμμα)
- 400 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. άχνη
- 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 αυγό (για το άλειμμα)
- 1 κ. σ. (για το άλειμμα)