Recipe Search ResultsΠαστίτσιο με ραγού & γραβιέρα
Ab logo
  • Παστίτσιο με ραγού & γραβιέρα

Παστίτσιο με ραγού & γραβιέρα

by #MadeWithAB
Παστίτσιο με ραγού & γραβιέρα
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 1000 g βόεια ελιά, κομμένη σε μικρά κομμάτια (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 150 g λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 2 καρότα, ψιλοκομμένα (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 300 ml ζωμός βοδινού (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 400 g τομάτες κονκσασέ (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1 κ/σ τοματοπελτές (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1 κ/γ ζάχαρη (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 120 ml κόκκινο κρασί (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 40 ml ελαιόλαδο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 20 g βούτυρο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1/2 κ/γ θυμάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 3 κόκκοι μπαχάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • αλάτι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1800 ml γάλα (για το παστίτσιο)
  • 85 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το παστίτσιο)
  • 40 g κορν φλάουρ (για το παστίτσιο)
  • 70 g βούτυρο (για το παστίτσιο)
  • 2 κρόκοι αβγών (για το παστίτσιο)
  • 1/2 κ/γ φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο (για το παστίτσιο)
  • 500 g ζυμαρικά πέννες ή μακαρόνια ΝΟ2 (για το παστίτσιο)
  • 250 g γραβιέρα, τριμμένη (για το παστίτσιο)
  • 2 κ/σ φρυγανιά τριμμένη (για το παστίτσιο)
  • αλάτι (για το παστίτσιο)
  • 1000 g βόεια ελιά, κομμένη σε μικρά κομμάτια (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 150 g λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 2 καρότα, ψιλοκομμένα (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 300 ml ζωμός βοδινού (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 400 g τομάτες κονκσασέ (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1 κ/σ τοματοπελτές (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1 κ/γ ζάχαρη (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 120 ml κόκκινο κρασί (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 40 ml ελαιόλαδο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 20 g βούτυρο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 1/2 κ/γ θυμάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • 3 κόκκοι μπαχάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)