Παστίτσιο με ραγού & γραβιέρα
by #MadeWithAB

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1000 g βόεια ελιά, κομμένη σε μικρά κομμάτια (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 150 g λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 2 καρότα, ψιλοκομμένα (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 300 ml ζωμός βοδινού (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 400 g τομάτες κονκσασέ (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1 κ/σ τοματοπελτές (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1 κ/γ ζάχαρη (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 120 ml κόκκινο κρασί (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 40 ml ελαιόλαδο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 20 g βούτυρο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1/2 κ/γ θυμάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 3 κόκκοι μπαχάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- αλάτι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1800 ml γάλα (για το παστίτσιο)
- 85 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το παστίτσιο)
- 40 g κορν φλάουρ (για το παστίτσιο)
- 70 g βούτυρο (για το παστίτσιο)
- 2 κρόκοι αβγών (για το παστίτσιο)
- 1/2 κ/γ φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο (για το παστίτσιο)
- 500 g ζυμαρικά πέννες ή μακαρόνια ΝΟ2 (για το παστίτσιο)
- 250 g γραβιέρα, τριμμένη (για το παστίτσιο)
- 2 κ/σ φρυγανιά τριμμένη (για το παστίτσιο)
- αλάτι (για το παστίτσιο)
- 1000 g βόεια ελιά, κομμένη σε μικρά κομμάτια (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 150 g λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 2 καρότα, ψιλοκομμένα (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 300 ml ζωμός βοδινού (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 400 g τομάτες κονκσασέ (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1 κ/σ τοματοπελτές (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1 κ/γ ζάχαρη (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 120 ml κόκκινο κρασί (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 40 ml ελαιόλαδο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 20 g βούτυρο (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 1/2 κ/γ θυμάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- 3 κόκκοι μπαχάρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό)