Παστουρμαδόπιτες με φρέσκιες και λιαστές ντομάτες
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 400 g κασέρι σε φέτες για τοστ (για τη γέμιση)
- 8 φύλλο κρούστας
- 200 g λεπτές φέτες παστουρμά (για τη γέμιση)
- 2 μεγάλη ώριμη ντομάτα (για τη γέμιση)
- 150 g λιαστές ντομάτες στραγγισμένες (για τη γέμιση)
- 1 φλ. ελαιόλαδο (για το άλειμμα των φύλλων)
- αλάτι (για τις ντομάτες)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τις ντομάτες)
- 400 g κασέρι σε φέτες για τοστ (για τη γέμιση)
- 8 φύλλο κρούστας
- 200 g λεπτές φέτες παστουρμά (για τη γέμιση)
- 2 μεγάλη ώριμη ντομάτα (για τη γέμιση)
- 150 g λιαστές ντομάτες στραγγισμένες (για τη γέμιση)
- 1 φλ. ελαιόλαδο (για το άλειμμα των φύλλων)
- αλάτι (για τις ντομάτες)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τις ντομάτες)