Πατάτες γεμιστές με μανιτάρια και σκόρδο
by #MadeWithAB
Μια ελαφριά και εύκολη συνταγή!

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 8 μεγάλες πατάτες
- 300 g μανιτάρια πορτομπέλο ή λευκά, ψιλοκομμένα
- 300 g γραβιέρα χοντροτριμμένη
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 3 κ/σ μαϊντανός
- 1/2 κ/γ θυμάρι
- 100 g γιαούρτι
- 1 αβγό
- 30 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 8 μεγάλες πατάτες
- 300 g μανιτάρια πορτομπέλο ή λευκά, ψιλοκομμένα
- 300 g γραβιέρα χοντροτριμμένη
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 3 κ/σ μαϊντανός
- 1/2 κ/γ θυμάρι
- 100 g γιαούρτι
- 1 αβγό
- 30 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι