Πατατόπιτα με φύλλο σφολιάτας, σχοινόπρασο, κρεμμύδι και σκόρδο
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Hard
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 85 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 85 ml κρέμα γάλακτος light
- 750 γρ. μικρές πατάτες καθαρισμένες
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 1/2 κουταλιά σούπας μοσχοκάρυδο
- πιπέρι
- 3 κρόκος αυγού
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό για το άλειμμα
- 1 κουταλιά σούπας μίγμα από μαϊντανό και σχοινόπρασο
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 85 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 85 ml κρέμα γάλακτος light
- 750 γρ. μικρές πατάτες καθαρισμένες
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 1/2 κουταλιά σούπας μοσχοκάρυδο
- πιπέρι
- 3 κρόκος αυγού
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό για το άλειμμα
- 1 κουταλιά σούπας μίγμα από μαϊντανό και σχοινόπρασο