Πατατοσαλάτα Φούρνου BBQ με Γιαούρτι και Τυριά
by THE FOODIE CORNER (http://www.thefoodiecorner.gr/)

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 5 servings
- 1 κιλό πατατούλες baby (πλυμμένες και καθαρισμένες)
- 80 γρ μαγιονέζα ΑΒ με αβγό
- 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό ΑΒ 2%
- 100 γρ μπέικον, ψιλοκομμένο
- 50 γρ καπνιστή σάλτσα μπάρμπεκιου
- 80 γρ τσένταρ τριμμένο
- 1/2 κουτ. γλυκού λευκό πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 50 γρ κασέρι τριμμένο
- Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (για γαρνιτούρα)
- 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 κιλό πατατούλες baby (πλυμμένες και καθαρισμένες)
- 80 γρ μαγιονέζα ΑΒ με αβγό
- 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό ΑΒ 2%
- 100 γρ μπέικον, ψιλοκομμένο
- 50 γρ καπνιστή σάλτσα μπάρμπεκιου
- 80 γρ τσένταρ τριμμένο
- 1/2 κουτ. γλυκού λευκό πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 50 γρ κασέρι τριμμένο
- Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (για γαρνιτούρα)
- 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι