facebook-pixel
Recipe Search ResultsΠατατοσαλάτα γλυκοπατάτας με μανιτάρια σοτέ & μαγιονέζα με τρούφα
Ab logo
  • Πατατοσαλάτα γλυκοπατάτας με μανιτάρια σοτέ & μαγιονέζα με τρούφα
Πατατοσαλάτα γλυκοπατάτας με μανιτάρια σοτέ & μαγιονέζα με τρούφα

Πατατοσαλάτα γλυκοπατάτας με μανιτάρια σοτέ & μαγιονέζα με τρούφα

by HELLMANN'S
Easy
31'- 60'
4/5
Low

Ingredients forPeople

4 servings
  • 4 γλυκοπατάτες μετρίου μεγέθους
  • 150 g Hellmann’s Μαγιονέζα με Τρούφα Ελλήνων Παραγωγών
  • 250 g μανιτάρια λευκά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • σχοινόπρασο
  • θυμάρι
  • 4 γλυκοπατάτες μετρίου μεγέθους
  • 150 g Hellmann’s Μαγιονέζα με Τρούφα Ελλήνων Παραγωγών
  • 250 g μανιτάρια λευκά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • σχοινόπρασο
  • θυμάρι

Start cooking

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα για περίπου 20’. Σε αντικολλητικό τηγάνι αρωματίζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο για λίγα λεπτά. Αφαιρούμε το σκόρδο, ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για περίπου 5’. Καρυκεύουμε με το αλάτι και το θυμάρι, σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, ώστε να απλωθεί παντού η μαγιονέζα.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Vegan
Nights with friends
Lunch
All seasons
Salad