Recipe Search ResultsΠατατοσαλάτα με αβγά βραστά και κάππαρη
Ab logo
  • Πατατοσαλάτα με αβγά βραστά και κάππαρη

Πατατοσαλάτα με αβγά βραστά και κάππαρη

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

31'- 60'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Easter,Everyday recipe,Student's Meal
Salad
Πατατοσαλάτα με αβγά βραστά και κάππαρη

Ingredients for 4 People

4 People
  • 1 κιλό πατάτα
  • 8 κόκκινα αβγά, βρασμένα
  • 40 γρ. κάππαρη
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 6 κλαράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένα
  • 1 κ.γ. μπούκοβο γλυκό
  • 1/2 κ. γ. μαυροκούκι

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια όσο είναι ζεστές. Τις περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε. Κόβουμε τα ασπράδια των αβγών σε κυβάκια και λιώνουμε τους κρόκους με το πιρούνι. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τις πατάτες και πασπαλίζουμε με την ρίγανη. Από πάνω βάζουμε τα ασπράδια, την κάππαρη, πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το μαυροκούκι, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Easter,Everyday recipe,Student's Meal
Lunch,Dinner
All seasons
Salad
  • Πατατοσαλάτα με αβγά βραστά και κάππαρη

Shop this recipe

Essential ingredients