Recipe Search ResultsΠάβλοβα με κρέμα κάστανο, σμέουρα και ξηρούς καρπούς
Ab logo
  • Πάβλοβα με κρέμα κάστανο, σμέουρα και ξηρούς καρπούς

Πάβλοβα με κρέμα κάστανο, σμέουρα και ξηρούς καρπούς

by MADEWITHAB
Πάβλοβα με κρέμα κάστανο, σμέουρα και ξηρούς καρπούς
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • 4 ασπράδια από μεγάλα αβγά
  • 220 g ζάχαρη
  • 120 g σκόνη αμυγδάλου
  • 100 g κουβερτούρα με 52% κακάο, τριμμένη
  • 100 g μπισκότα βουτύρου, τριμμένα σε σκόνη
  • 1 φλ. πουρές κάστανου (για την κρέμα)
  • 200 g κρέμα γάλακτος, παγωμένη (για την κρέμα)
  • 50 g σμέουρα
  • 100 g καβουρδισμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, πεκάν κ.λπ.)
  • 40 g ζάχαρη άχνη (για την κρέμα)
  • ζάχαρη άχνη
  • 4 ασπράδια από μεγάλα αβγά
  • 220 g ζάχαρη
  • 120 g σκόνη αμυγδάλου
  • 100 g κουβερτούρα με 52% κακάο, τριμμένη
  • 100 g μπισκότα βουτύρου, τριμμένα σε σκόνη
  • 1 φλ. πουρές κάστανου (για την κρέμα)
  • 200 g κρέμα γάλακτος, παγωμένη (για την κρέμα)
  • 50 g σμέουρα
  • 100 g καβουρδισμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, πεκάν κ.λπ.)
  • 40 g ζάχαρη άχνη (για την κρέμα)
  • ζάχαρη άχνη