Πάβλοβα με κρέμα κάστανο, σμέουρα και ξηρούς καρπούς
by MADEWITHAB

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 4 ασπράδια από μεγάλα αβγά
- 220 g ζάχαρη
- 120 g σκόνη αμυγδάλου
- 100 g κουβερτούρα με 52% κακάο, τριμμένη
- 100 g μπισκότα βουτύρου, τριμμένα σε σκόνη
- 1 φλ. πουρές κάστανου (για την κρέμα)
- 200 g κρέμα γάλακτος, παγωμένη (για την κρέμα)
- 50 g σμέουρα
- 100 g καβουρδισμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, πεκάν κ.λπ.)
- 40 g ζάχαρη άχνη (για την κρέμα)
- ζάχαρη άχνη
- 4 ασπράδια από μεγάλα αβγά
- 220 g ζάχαρη
- 120 g σκόνη αμυγδάλου
- 100 g κουβερτούρα με 52% κακάο, τριμμένη
- 100 g μπισκότα βουτύρου, τριμμένα σε σκόνη
- 1 φλ. πουρές κάστανου (για την κρέμα)
- 200 g κρέμα γάλακτος, παγωμένη (για την κρέμα)
- 50 g σμέουρα
- 100 g καβουρδισμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, πεκάν κ.λπ.)
- 40 g ζάχαρη άχνη (για την κρέμα)
- ζάχαρη άχνη