Πάβλοβα με κρέμα κάστανο, σμέουρα και ξηρούς καρπούς
PT1H30M8 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h7b/he9/9029868224542.jpg?buildNumber=4 ασπράδια από μεγάλα αβγά220 g ζάχαρη120 g σκόνη αμυγδάλου100 g κουβερτούρα με 52% κακάο, τριμμένη100 g μπισκότα βουτύρου, τριμμένα σε σκόνη1 φλ. πουρές κάστανου (για την κρέμα)200 g κρέμα γάλακτος, παγωμένη (για την κρέμα)50 g σμέουρα100 g καβουρδισμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, πεκάν κ.λπ.)40 g ζάχαρη άχνη (για την κρέμα)ζάχαρη άχνη