Πέστο με μαϊντανό και ρόκα
by Σιμόνη Καφίρη

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 φλιτζάνια ρόκα
- 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι πεκορίνο
- πιπέρι
- 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1,5 φλιτζάνια ρόκα
- 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι πεκορίνο
- πιπέρι
- 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο