Recipe Search ResultsΠέτουλες Μεσσηνίας με μυζήθρα
Ab logo
  • Πέτουλες Μεσσηνίας με μυζήθρα

Πέτουλες Μεσσηνίας με μυζήθρα

by #MadeWithAB
Η μόνη τους ομοιότητα με τις κοινές κρέπες είναι το τελικό τους σχήμα. Κατά τα άλλα, το ταπεινό αυτό, πλην πεντανόστιμο, έδεσμα είναι ένας χυλός από νερό, αλεύρι και αλάτι. Από κει και πέρα, οι εναλλακτικές σερβιρίσματος είναι άπειρες, με κυρίαρχη αυτήν που δοκιμάζουμε εδώ με τη μυζήθρα.
Πέτουλες Μεσσηνίας με μυζήθρα
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 250 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 500 ml νερό
  • 60 g. βούτυρο
  • 300 g. μυζήθρα, τριμμένη
  • λίγο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
  • 250 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 500 ml νερό
  • 60 g. βούτυρο
  • 300 g. μυζήθρα, τριμμένη
  • λίγο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)