Πέτουλες Μεσσηνίας με μυζήθρα
by #MadeWithAB
Η μόνη τους ομοιότητα με τις κοινές κρέπες είναι το τελικό τους σχήμα. Κατά τα άλλα, το ταπεινό αυτό, πλην πεντανόστιμο, έδεσμα είναι ένας χυλός από νερό, αλεύρι και αλάτι. Από κει και πέρα, οι εναλλακτικές σερβιρίσματος είναι άπειρες, με κυρίαρχη αυτήν που δοκιμάζουμε εδώ με τη μυζήθρα.

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ. γ. αλάτι
- 500 ml νερό
- 60 g. βούτυρο
- 300 g. μυζήθρα, τριμμένη
- λίγο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
- 250 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ. γ. αλάτι
- 500 ml νερό
- 60 g. βούτυρο
- 300 g. μυζήθρα, τριμμένη
- λίγο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)