Πικάντικο χούμους με κουκουνάρι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού ρεβίθια, βρασμένα κατά προτίμηση χωρίς φλούδα
- 1/3 φλιτζάνι του τσαγιού ταχίνι
- 4 κουταλιές σούπας χυμόλεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι χονδροκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι (για γαρνιτούρα)
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για γαρνιτούρα)
- 1,5 φλιτζάνια του τσαγιού ρεβίθια, βρασμένα κατά προτίμηση χωρίς φλούδα
- 1/3 φλιτζάνι του τσαγιού ταχίνι
- 4 κουταλιές σούπας χυμόλεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι χονδροκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι (για γαρνιτούρα)
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για γαρνιτούρα)