Πιλάφι με φακές από την Ινδία
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι μπασμάτι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φακές κόκκινες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κουταλιά του γλυκού σκόνη κάρυ γλυκό
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουταλιά του γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα κανέλα
- 2 γαρύφαλλα
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 4 αβγά, βρασμένα σφιχτά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι μπασμάτι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φακές κόκκινες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κουταλιά του γλυκού σκόνη κάρυ γλυκό
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουταλιά του γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα κανέλα
- 2 γαρύφαλλα
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 4 αβγά, βρασμένα σφιχτά