Πιλάφι με σαφραν, τηγανητό φιδέ και ρόδι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 250 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 1 πρέζα σαφράν
- 150 γρ. φιδέ
- 1 μεγάλο ρόδι ώριμο
- 100 γρ. κουκουνάρι καβουρντισμένο
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο φρέσκο
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- 2 κουταλιές σούπας δυόσμο ή μέντα ψιλοκομμένη
- πιπέρι
- 250 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 1 πρέζα σαφράν
- 150 γρ. φιδέ
- 1 μεγάλο ρόδι ώριμο
- 100 γρ. κουκουνάρι καβουρντισμένο
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο φρέσκο
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- 2 κουταλιές σούπας δυόσμο ή μέντα ψιλοκομμένη
- πιπέρι