Πίτα ανοιχτή με ανθότυρο, λουκάνικα και τομάτες
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα
- 2 τομάτες μεγάλες σε ροδέλες
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο
- 300 γρ. κρέμες γάλακτος χαμηλών λιπαρών
- 1 αβγά
- 2 κουταλιές της σούπας γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
- 10 κομματάκια λουκάνικο, (ανοιγμένα από το εξωτερικό τους και ψιλοκομμένα σαν κιμά)
- πιπέρι
- 1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα
- 2 τομάτες μεγάλες σε ροδέλες
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο
- 300 γρ. κρέμες γάλακτος χαμηλών λιπαρών
- 1 αβγά
- 2 κουταλιές της σούπας γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
- 10 κομματάκια λουκάνικο, (ανοιγμένα από το εξωτερικό τους και ψιλοκομμένα σαν κιμά)
- πιπέρι