Start cooking
• Σταφύλια: Σε ταψί απλώνουμε σε μονή στρώση τα σταφύλια, τα ραντίζουμε με το μέλι και ψήνουμε στους 170°C για 15 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν.
• Πίτα: Βουτυρώνουμε το ταψί του φούρνου, απλώνουμε ένα χωριάτικο φύλλο και το ψήνουμε για 5-6 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό. Το βγάζουμε, το αφήνουμε να κρυώσει και το σπάμε σε κομμάτια 3-4 εκ.
• Χτυπάμε τα αβγά με το μίξερ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το ανθότυρο, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα διαμέτρου 26 εκ. και βάζουμε μέσα δύο χωριάτικα φύλλα, τσαλακωμένα. Τα βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μισά φιστίκια. Στη μέση των φύλλων βάζουμε ένα τρίτο φύλλο, τσαλακωμένο, και πάνω του αδειάζουμε το μείγμα ανθότυρου. Σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο, τσαλακωμένο, το βουτυρώνουμε και σκορπίζουμε το υπόλοιπο φιστίκι (κρατάμε λίγο για τη διακόσμηση). Φέρνουμε προς τα μέσα τις άκρες των φύλλων, βουτυρώνουμε την επιφάνεια και χαράζουμε το πάνω φύλλο σε καρεδάκια. Σκορπίζουμε το φιστίκι που κρατήσαμε και ψήνουμε στους 170°C για 35-40 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, απλώνουμε στην επιφάνεια τα σταφύλια και το τραγανό φύλλο. Σερβίρουμε αμέσως.