Πιτούλες με φύλλο κρούστας, με φέτα, φρέσκια ρίγανη και καραμελωμένο κρεμμύδι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 10 servings
- 1 πακέτο φύλλο κουρού
- 1/4 κιλό φέτα σκληρή τριμμένη
- 1 κουταλιά σούπας φρέσκια ρίγανη, μόνο τα φυλλαράκια
- 1 αβγό για τη γέμιση
- 1 αβγό για την επάληψη
- 1 κουταλιά σούπας αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου
- 1 κουταλιά σούπας σουσάμι λευκό
- 3 μεγάλα κρεμμύδια λευκά (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 2 κουταλιές σούπας μέλι θυμαρίσιο (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη καστανή (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 3 κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 1 πακέτο φύλλο κουρού
- 1/4 κιλό φέτα σκληρή τριμμένη
- 1 κουταλιά σούπας φρέσκια ρίγανη, μόνο τα φυλλαράκια
- 1 αβγό για τη γέμιση
- 1 αβγό για την επάληψη
- 1 κουταλιά σούπας αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου
- 1 κουταλιά σούπας σουσάμι λευκό
- 3 μεγάλα κρεμμύδια λευκά (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 2 κουταλιές σούπας μέλι θυμαρίσιο (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη καστανή (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 3 κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το καραμελωμένο κρεμμύδι)