Recipe Search ResultsΠοικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης
Ab logo
  • Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

by #MadeWithAB
Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

Ingredients for 4 People

4 People
  • 350 g. πρασινάδες ανάμεικτες
  • 80 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 80 g. φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα για 5 λεπτά στους 150°C και χοντροσπασμένα
  • 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 60 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο (προαιρετικά)
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 κ. γ. πιπερι

Start cooking

Χτυπάμε όλα τα υλικά για την σάλτσα το μούλτι. Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το δυόσμο, το κρεμμύδι, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με την σάλτσα, σκορπίζουμε από πάνω την γραβιέρα και τα φιστίκια και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
  • Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης