Πόντς φρούτων με αφρώδες κρασί
by Σιμόνη Καφίρη

Easy
1'- 30'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 γεμάτα ποτήρια του κρασιού λευκό γλυκό κρασί (π.χ. μοσχάτο Λήμνου)
- 2 μπουκάλια αφρώδες άσπρο ιταλικό κρασί
- 1 γεμάτο ποτήρι του κρασιού μπράντι
- 1 κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
- 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκαλιού
- 1 μασουράκι κανέλας
- 2 λεμόνια, κομμένα λεπτές ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 πορτοκάλια,κομμένα λεπτές ροδέλες
- κουμκουάτ γλυκό του κουταλιού (προαιρετικό)
- ξερό δαμάσκηνο
- φρέσκια ή κατεψυγμένη φράουλα
- 2 γεμάτα ποτήρια του κρασιού λευκό γλυκό κρασί (π.χ. μοσχάτο Λήμνου)
- 2 μπουκάλια αφρώδες άσπρο ιταλικό κρασί
- 1 γεμάτο ποτήρι του κρασιού μπράντι
- 1 κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
- 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκαλιού
- 1 μασουράκι κανέλας
- 2 λεμόνια, κομμένα λεπτές ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 πορτοκάλια,κομμένα λεπτές ροδέλες
- κουμκουάτ γλυκό του κουταλιού (προαιρετικό)
- ξερό δαμάσκηνο
- φρέσκια ή κατεψυγμένη φράουλα