Πόντς φρούτων με αφρώδες κρασί
by Σιμόνη Καφίρη
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
HighRating
Not rated yetClassic
Party,Romantic Meal
Aperitif
Shop this recipe

Ingredients for 6 People
- 2 γεμάτα ποτήρια του κρασιού λευκό γλυκό κρασί (π.χ. μοσχάτο Λήμνου)
- ξερό δαμάσκηνο
- κουμκουάτ γλυκό του κουταλιού (προαιρετικό)
- 2 πορτοκάλια,κομμένα λεπτές ροδέλες
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 λεμόνια, κομμένα λεπτές ροδέλες
- 1 μασουράκι κανέλας
- 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκαλιού
- 1 κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
- 1 γεμάτο ποτήρι του κρασιού μπράντι
- 2 μπουκάλια αφρώδες άσπρο ιταλικό κρασί
- φρέσκια ή κατεψυγμένη φράουλα
Shop this recipe
Essential ingredients
7139834
7096935
7126679
7070127
Load 4 more products
Start cooking
Βάζετε σε μπολ το λευκό γλυκό κρασί, το μπράντι, τον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, τις ροδέλες λεμονιών και πορτοκαλιών, τις φράουλες, τα δαμάσκηνα, την κανέλα, το τζίντζερ και το κουμκουάτ, χωρίς σιρόπι.Τα αφήνετε να μουσκέψουν στο ψυγείο μερικές ώρες. Πριν σερβίρετε, ρίχνετε το αφρώδες κρασί το οποίο έχετε ήδη μερικές ώρες στο ψυγείο να παγώσει.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Party,Romantic Meal
Other
All seasons
Aperitif
Shop this recipe
Essential ingredients
7139834
7096935
7126679
7070127
Load 4 more products