Recipe Search ResultsΠοπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού
Ab logo
  • Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού

Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού

by Αναστάσιος Παπαλαζάρου

Difficulty

Easy

Duration

31'- 60'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Party
Side dishes
Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού

Ingredients for 2 People

2 People
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 3 κλωνάρια δενδρολίβανο
  • 150 γρ. καλαμπόκι για ποπ κορν
  • Θαλασσινό αλάτι
  • 1 λεμόνι (ξύσμα)

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μικρή κατσαρόλα με τα φυλλαράκια από το δενδρολίβανο και το ζεσταίνουμεσε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Αφήνουμε το ελαιόλαδο στην άκρη να αρωματιστεί τουλάχιστον για 20λεπτά. Ετοιμάζουμε το ποπ κορν. Όταν το ποπ κορν είναι έτοιμο, ραντίζουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και το θαλασσινό αλάτι και ανακατεύουμε καλά.

Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Party
Other
All seasons
Side dishes
  • Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού

Shop this recipe

Essential ingredients