facebook-pixel
Recipe Search ResultsΠοπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού
Ab logo
  • Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού
Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού

Ποπ- κορν με δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού

by Αναστάσιος Παπαλαζάρου
Easy
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

2 servings
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 3 κλωνάρια δενδρολίβανο
  • 150 γρ. καλαμπόκι για ποπ κορν
  • Θαλασσινό αλάτι
  • 1 λεμόνι (ξύσμα)
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 3 κλωνάρια δενδρολίβανο
  • 150 γρ. καλαμπόκι για ποπ κορν
  • Θαλασσινό αλάτι
  • 1 λεμόνι (ξύσμα)

Start cooking

Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μικρή κατσαρόλα με τα φυλλαράκια από το δενδρολίβανο και το ζεσταίνουμεσε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Αφήνουμε το ελαιόλαδο στην άκρη να αρωματιστεί τουλάχιστον για 20λεπτά. Ετοιμάζουμε το ποπ κορν. Όταν το ποπ κορν είναι έτοιμο, ραντίζουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και το θαλασσινό αλάτι και ανακατεύουμε καλά.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Party
Other
All seasons
Side dishes

Shop recipe for 2 servings

  • Αλάτι Ψιλό Σε Σακουλάκι 500 gr
    This item is no longer available
    7084961