Recipe Search ResultsΠόριτζ με σιμιγδάλι, μέλι Θάσου, μήλο, κανελογαρίφαλα και ξηρούς καρπούς
Ab logo
  • Πόριτζ με σιμιγδάλι, μέλι Θάσου, μήλο, κανελογαρίφαλα και ξηρούς καρπούς

Πόριτζ με σιμιγδάλι, μέλι Θάσου, μήλο, κανελογαρίφαλα και ξηρούς καρπούς

by AB Food Stories
Πόριτζ με σιμιγδάλι, μέλι Θάσου, μήλο, κανελογαρίφαλα και ξηρούς καρπούς
Easy
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
2 servings
  • 60 g σιμιγδάλι ψιλό
  • 300 ml νερό
  • αλάτι
  • 200 ml γάλα ή χυμός πορτοκαλιού
  • 60 g μέλι
  • λίγο γαρίφαλο σε σκόνη
  • 2 μικρά μήλα
  • 3 κουτ. σούπας σταφίδες σουλτανίνες
  • 40 g αμύγδαλα
  • κανέλα
  • 60 g σιμιγδάλι ψιλό
  • 300 ml νερό
  • αλάτι
  • 200 ml γάλα ή χυμός πορτοκαλιού
  • 60 g μέλι
  • λίγο γαρίφαλο σε σκόνη
  • 2 μικρά μήλα
  • 3 κουτ. σούπας σταφίδες σουλτανίνες
  • 40 g αμύγδαλα
  • κανέλα