Πόριτζ με σιμιγδάλι, μέλι Θάσου, μήλο, κανελογαρίφαλα και ξηρούς καρπούς
by AB Food Stories

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 60 g σιμιγδάλι ψιλό
- 300 ml νερό
- αλάτι
- 200 ml γάλα ή χυμός πορτοκαλιού
- 60 g μέλι
- λίγο γαρίφαλο σε σκόνη
- 2 μικρά μήλα
- 3 κουτ. σούπας σταφίδες σουλτανίνες
- 40 g αμύγδαλα
- κανέλα
- 60 g σιμιγδάλι ψιλό
- 300 ml νερό
- αλάτι
- 200 ml γάλα ή χυμός πορτοκαλιού
- 60 g μέλι
- λίγο γαρίφαλο σε σκόνη
- 2 μικρά μήλα
- 3 κουτ. σούπας σταφίδες σουλτανίνες
- 40 g αμύγδαλα
- κανέλα