Πουγκάκια με μανιτάρια και κοτόπουλο
by Σιμόνη Καφίρη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 160 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας ή συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι αιγοπρόβειο βούτυρο (γάλακτος) (για τη γέμιση)
- 3 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου (σπιτικό ή από κύβο) (για τη γέμιση)
- 300 γρ. μανιτάρια σε λεπτές φετούλες (φρέσκα ή κατεψυγμένα) (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι μαύρες σταφίδες (για τη γέμιση)
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλάκι ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 80 γρ. Κουκουνάρια (για τη γέμιση)
- κανέλα σκόνη (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες Χρυσή Ζύμη (για τα πουγκιά)
- ελαιόλαδο
- το πράσινο φύλλο από κρεμμυδάκι φρέσκο ή πράσο, ψιλοκομμένο κατά μήκος (για τα πουγκιά)
- 160 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας ή συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι αιγοπρόβειο βούτυρο (γάλακτος) (για τη γέμιση)
- 3 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου (σπιτικό ή από κύβο) (για τη γέμιση)
- 300 γρ. μανιτάρια σε λεπτές φετούλες (φρέσκα ή κατεψυγμένα) (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι μαύρες σταφίδες (για τη γέμιση)
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλάκι ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 80 γρ. Κουκουνάρια (για τη γέμιση)
- κανέλα σκόνη (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες Χρυσή Ζύμη (για τα πουγκιά)
- ελαιόλαδο