Start cooking
• Πουγκιά: 1. Πασπαλίζουμε το μοσχάρι με το αλεύρι, τινάζουμε καλά ώστε να φύγει το περιττό και το σοτάρουμε σ’ ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα. 2. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το πράσο, το τζίντζερ και το σκόρδο, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 5’. 3. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το ξινόμηλο, το λάχανο, αλάτι, πιπέρι, το κάρυ, τον χυμό ανανά και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να «στεγνώσουν» τα υγρά και αποσύρουμε. 4. Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας, κόβουμε το κάθε φύλλο σε 4 κομμάτια, σε σχήμα σταυρού. 5. Παίρνουμε τα δύο κομμάτια από κάθε φύλλο, και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο, αλείφουμε με ελαιόλαδο, τοποθετούμε μια μεγάλη κουταλιά γέμιση στη μέση. 6. Κλείνουμε σε πουγκιά πιέζοντας τις άκρες, τις οποίες «βρέχουμε» με λίγο νερό, τέλος τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και εξωτερικά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα φύλλα. 7. Τοποθετούμε τα πουγκιά σε ταψί, το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί, και ψήνουμε για περίπου 15-20’ στους 175οC. • Τσάτνεϊ: Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ψιλοκομμένο μείγμα. Σερβίρουμε τα πουγκιά με το τσάτνεϊ και απολαμβάνουμε. • Tips: Αν μας αρέσουν τα πικάντικα προσθέτουμε στο τσάτνεϊ 1 μικρό τσίλι