Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι
PT1H30M2 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h8f/h43/9192623833118.jpg?buildNumber=350 g φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες1 κ.γ. μηλόξυδο (για το τσάτνεϊ)1 κ.γ. μέλι (για το τσάτνεϊ)40 ml ελαιόλαδο (για το τσάτνεϊ)1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο (για το τσάτνεϊ)6 φύλλο δυόσμου (για το τσάτνεϊ)50 g φύλλα κόλιανδρου (για το τσάτνεϊ)50 ml επιπλέον ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλωναλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι40 ml ελαιόλαδο100 ml χυμός ανανά 1 κ.σ. κέτσαπ1 κ.σ. αλεύρι1/2 κ.γ. κίτρινο κάρυ, σκόνη1 ξινόμηλο, τριμμένο100 g λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο300 g πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές λωρίδες150 g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες1 πράσο κομμένο σε φέτες1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες6 φύλλο κρούστας1 λάιμ (για το τσάτνεϊ)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το τσάτνεϊ)αλάτι (για το τσάτνεϊ)