Recipe Search ResultsΠουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι
Ab logo
  • Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι

Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι

by Εύα Μονοχάρη
Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
2 servings
  • 6 φύλλο κρούστας
  • 350 g φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 πράσο κομμένο σε φέτες
  • 150 g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 300 g πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 100 g λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο
  • 1 ξινόμηλο, τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. κίτρινο κάρυ, σκόνη
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. κέτσαπ
  • 100 ml χυμός ανανά
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 50 ml επιπλέον ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
  • 50 g φύλλα κόλιανδρου (για το τσάτνεϊ)
  • 6 φύλλο δυόσμου (για το τσάτνεϊ)
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο (για το τσάτνεϊ)
  • 40 ml ελαιόλαδο (για το τσάτνεϊ)
  • 1 κ.γ. μέλι (για το τσάτνεϊ)
  • 1 κ.γ. μηλόξυδο (για το τσάτνεϊ)
  • 1 λάιμ (για το τσάτνεϊ)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το τσάτνεϊ)
  • αλάτι (για το τσάτνεϊ)
  • 6 φύλλο κρούστας
  • 350 g φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 πράσο κομμένο σε φέτες
  • 150 g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 300 g πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 100 g λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο
  • 1 ξινόμηλο, τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. κίτρινο κάρυ, σκόνη
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. κέτσαπ
  • 100 ml χυμός ανανά
  • 40 ml ελαιόλαδο