facebook-pixel
Recipe Search ResultsΠουρές Πατάτας με Κάρυ και Σχοινόπρασο
Ab logo
  • Πουρές Πατάτας με Κάρυ και Σχοινόπρασο
Πουρές Πατάτας με Κάρυ και Σχοινόπρασο

Πουρές Πατάτας με Κάρυ και Σχοινόπρασο

by Πηγή maggicooking.gr
Easy
1'- 30'
0/5
Low

Ingredients forPeople

2 servings
  • 1 κιλό σαρδέλες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 χυμό λεμονιού
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ούζο
  • 2 σκελίδες σκόρδοψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
  • 4 φέτες φέτες
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 125 Πουρές Πατάτας ΜΑGGI (1 συσκευασία των 125 γρ. )
  • 500 ml γάλα
  • 250 ml Νερό
  • 1 Κάρυ
  • 2
  • 1/2 ζωικό βούτυρο
  • 1 κιλό σαρδέλες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 χυμό λεμονιού
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ούζο
  • 2 σκελίδες σκόρδοψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
  • 4 φέτες φέτες
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 125 Πουρές Πατάτας ΜΑGGI (1 συσκευασία των 125 γρ. )
  • 500 ml γάλα
  • 250 ml Νερό
  • 1 Κάρυ
  • 2
  • 1/2 ζωικό βούτυρο

Start cooking


1.Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με το γάλα και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά.
2.Προσθέστε τον πουρέ MAGGI με το κάρυ και ανακατέψτε απαλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα.
4.Tέλος, ρίξτε το σχοινόπρασο και το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι αυτό να λιώσει.
5.Σερβίρετε ζεστό σαν γαρνιτούρα με οποιοδήποτε ψητό ή μαγειρευτό κρέας.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Lenten
Lunch
All seasons
Main courses

Shop recipe for 2 servings

  • Ούζο Χίου 700ml
    This item is no longer available
    7148368
  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    This item is no longer available
    7064248