Πουρές Πατάτας με Κάρυ και Σχοινόπρασο
by Πηγή maggicooking.gr

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 1 κιλό σαρδέλες
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 χυμό λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ούζο
- 2 σκελίδες σκόρδοψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
- 4 φέτες φέτες
- Αλάτι
- πιπέρι
- 125 Πουρές Πατάτας ΜΑGGI (1 συσκευασία των 125 γρ. )
- 500 ml γάλα
- 250 ml Νερό
- 1 Κάρυ
- 2
- 1/2 ζωικό βούτυρο
- 1 κιλό σαρδέλες
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 χυμό λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ούζο
- 2 σκελίδες σκόρδοψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
- 4 φέτες φέτες
- Αλάτι
- πιπέρι
- 125 Πουρές Πατάτας ΜΑGGI (1 συσκευασία των 125 γρ. )
- 500 ml γάλα
- 250 ml Νερό
- 1 Κάρυ
- 2
- 1/2 ζωικό βούτυρο