Πουρές κόκκινων φασολιών με αγγουράκι τουρσί
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού κόκκινα φασόλια, καλοβρασμένα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα μεγάλη σκόρδο πολτοποιημένη
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 αγγουράκια τουρσί
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού κόκκινα φασόλια, καλοβρασμένα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα μεγάλη σκόρδο πολτοποιημένη
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 αγγουράκια τουρσί
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι