Πράσα κρασάτα με πράσινες ελιές και κάστανα
by Νίκος Μαούνης

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1,5 κιλά πράσα
- 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί (Αγιωργίτικο)
- 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 μεγάλο μάτσο σέλινο
- 10 μεγάλες πράσινες ελιές χαραγμένες
- 15 κάστανα ψημένα και ξεφλουδισμένο
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1,5 κιλά πράσα
- 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί (Αγιωργίτικο)
- 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 μεγάλο μάτσο σέλινο
- 10 μεγάλες πράσινες ελιές χαραγμένες
- 15 κάστανα ψημένα και ξεφλουδισμένο
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- πιπέρι