Πράσινη σαλάτα με χαλούμι, παντζάρια και πορτοκάλι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 μεγάλη ανάμικτη σαλάτα
- 350 γρ. βρασμένα παντζάρια κομμένα σε φέτες
- 4 μέτρια πορτοκάλια σε φέτες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
- 5 κουταλιές του τσαγιού ξίδι από λευκό κρασί
- 2 πακέτα των 350γρ. χαλούμι ή ταλαγάνι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας καβουρδισμένο και σπασμένο φουντούκι
- πιπέρι
- Αλάτι
- 1 μεγάλη ανάμικτη σαλάτα
- 350 γρ. βρασμένα παντζάρια κομμένα σε φέτες
- 4 μέτρια πορτοκάλια σε φέτες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
- 5 κουταλιές του τσαγιού ξίδι από λευκό κρασί
- 2 πακέτα των 350γρ. χαλούμι ή ταλαγάνι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας καβουρδισμένο και σπασμένο φουντούκι
- πιπέρι
- Αλάτι