Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, ροδάκινα και σάλτσα πορτοκάλι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 κόκκινα ραντίτσιο, τα εξωτερικά φύλλα να πεταχτούν και να κρατήσετε μόνο τις καρδιές
- 1 μικρό αντίδι
- 4 ροδάκινα ή άσπρα νεκταρίνια με τη φλούδα τους, ξεκουκουτσιασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- Αλάτι
- 5 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 μεγάλα πορτοκάλια (χυμούς) (για τη σάλτσα)
- 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές τσαγιού μουστάρδα ντιζόν (για τη σάλτσα)
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2 κόκκινα ραντίτσιο, τα εξωτερικά φύλλα να πεταχτούν και να κρατήσετε μόνο τις καρδιές
- 1 μικρό αντίδι
- 4 ροδάκινα ή άσπρα νεκταρίνια με τη φλούδα τους, ξεκουκουτσιασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- Αλάτι
- 5 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 μεγάλα πορτοκάλια (χυμούς) (για τη σάλτσα)
- 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές τσαγιού μουστάρδα ντιζόν (για τη σάλτσα)
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο