Πράσινη σούπα με αγριόσκορδο
by Τίνα Webb

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 γρ. πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 200 γρ. Φύλλα αγριόσκορδου
- 4 κ.σ. γιαούρτι πρόβειο ή κατσικίσιο
- 12 λίτρα νερό
- 50 γρ βούτυρο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 25 γρ. βούτυρο (για τα κρουτόν)
- 50 γρ. ξερό χωριάτικο ψωμί(για τα κρουτόν)
- Αλάτι (για τα κρουτόν)
- (για τα κρουτόν)
- 500 γρ. πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 200 γρ. Φύλλα αγριόσκορδου
- 4 κ.σ. γιαούρτι πρόβειο ή κατσικίσιο
- 12 λίτρα νερό
- 50 γρ βούτυρο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 25 γρ. βούτυρο (για τα κρουτόν)
- 50 γρ. ξερό χωριάτικο ψωμί(για τα κρουτόν)
- Αλάτι (για τα κρουτόν)
- (για τα κρουτόν)